Volvo penta action service

Volvo penta action service till sjöss

Volvo penta action service till sjöss

Det finns en tjänst som heter Volvo penta action service och med den kan du få telefonsupport dygnet runt i hela världen när du får problem med din båtmotor. Du kan befinna dig i vilken tidszon som helst och ändå få hjälp dygnet runt, och det på 28 språk. Det är bra om något oförutsett skulle hända på en långresa till sjöss.

Bara vetskapen om att det finns en sådan tjänst kan göra det tryggare och roligare att köra båt på semestern eller göra en längre tur utan att ha tider att passa. Båten servar du förstås som vanligt, men Volvo penta action service är som ett slags försäkring mot oförutsedda händelser. Länktips: https://bjornhammarvarvet.se/vara-tjanster/

Auktoriserad verkstad för besiktning

När du besiktigar och servar din båt på ett fullservicevarv får den en grundlig genomgång på en auktoriserad verkstad. Mycket av service och underhåll sker ju genom att uppdatera mjukvaran, men dessutom kollar man optiskt även kablar och genomföringar. Du får en kostnadsuppgift i förväg och ett protokoll efteråt.

En verkstad som också är ett varv, som också har en välsorterad affär, det är verkligen service. Det finns både motorverkstad och drevverkstad på samma ställe, och det är på alla sätt ett fullservicevarv. Med Volvo penta action service har du ju dessutom tillgång till expertis i hela världen.

Ett fullservicevarv där du också kan handla

Du kan också få service på Yamaha och Evinrude, så du får allt du behöver på ett och samma ställe av auktoriserade tekniker. Blir du sugen på att handla i affären, finns det både båtar och tillbehör att köpa. 

Kanske vill du köpa en båtmotor eller ha en egen vattenskoter? Är du verkligt båtintresserad har du säkert stor glädje av att vara ansluten till Volvo penta action service. Du kan köra båten i Sverige eller överallt i hela världen.