mitsubishi og ford

Vill du byta bil?

Vill du byta bil?

Kanske funderingen finns där, att byta upp dig till en ny och fin Ford eller Mitsubishi. Nya modeller har nya finesser, och har du en gammal bil nu, blir det ett riktigt lyft för dig att köpa en ny. Bränsleförbrukningen är till exempel lägre, och det ger också automatiskt mindre utsläpp. Har du en ganska ny bil är det kanske Mitsubishi verkstad i Stockholm du behöver. Servar du den väl hos en bra bilfirma, kommer bilen att få ett bra andrahandsvärde. För det är givetvis alltid också ett alternativ att köpa en begagnad bil.

 

Mitsubishi är både robust och snygg

Mitsubishi har kommit i ropet rejält, och det är inte bara för utseendets skull. Även om det är en riktigt snygg bil, är det också alla ändamålsenliga funktioner som gör bilmärket så populärt. Den har fyrhjulsdrift och den har även en säker kaross som är designad för att ta upp energi vid en eventuell krock. Man kan köra den i varierad terräng och man kan lasta den tungt. Den är på det hela taget otroligt pålitlig och stark, och den accelererar snabbt. Vill du provköra? Ett bra länktips är: https://www.vallentunamotor.se/

 

Välj vilket drivmedel du föredrar

Kanske vill du  ha en laddhybrid med bensinmotor kombinerad med dubbla elmotorer. Eller föredrar du hellre de vanliga bränslena diesel eller bensin? Det finns allt detta att välja mellan, så du kan lätt hitta en perfekt Mitsubishi för dina önskemål. Kontakta bara en seriös bilfirma, så har du många fina bilar du kan titta på. Glöm inte att de dessutom har däckhotell, så de kommer att påminna dig när det är dags för däckskifte. Bilens typ av växellåda är också en valmöjlighet. Du kan välja en växellåda som är manuell 5-växlad eller en 6-stegad lite mer robotiserad. Tradition eller nyheter, det är helt upp till dig.