motor - bilvård - bilrekond

Ta hand om bilen med en motoroptimering

Ta hand om bilen med en motoroptimering

Om du är noga med att ta hand om din bil så kommer du ha stora ekonomiska vinster av det. Det gäller inte enbart att du kan spara pengar under tiden som du äger din bil, utan även få ut mer för din bil den dagen du säljer den. Men vad finns det då för åtgärder som du kan göra för att få ut ekonomisk vinning och besparing av bilkostnader? Genom att serva, tvätta och reparera bilen håller du den i ett gott skick och ser dessutom till att du inte behöver betala mer än nödvändigt för slitage och uppkomna skador. Att laga ett stenskott innan hela rutan har spruckit är även det en ekonomisk besparing att tänka på.

 

Sänka bränsleförbrukningen

Ett annat sätt att spara pengar är att sänka bränsleförbrukningen och ändå öka prestandan. Det kanske låter för bra för att vara sant, men det är precis det som sker när du gör en Motoroptimering. En åtgärd som du snabbt sparar in kostnaden av, genom de besparingar som en motoroptimering medför. Tänk även på att tanka med rätt drivmedel, ha rätt däcktryck och att köra ecodriving så kommer du förvånas över hur lite du kommer behöva betala för drivmedel och slitage.  

 

Säker och trygg körning

Med hjälp av en motoroptimering får du en effekt som kan bespara dig skador och kostnader. Du får en bil som blir piggare och som kommer göra omkörningar snabbare och lättare. En faktor som på många sätt kan underlätta för dig och dina medtrafikanter när det kommer till flyt och säkerhet i trafiken. Tycker du att motoroptimering låter som en bra sak men du har svårt att vara utan din bil så går det utmärkt att passa på att utföra åtgärden när du ändå gör en service eller bilrekond. Bilen blir som helt ny igen.