aixam norrtälje service citroën

Serva din bil!

Serva din bil!

Bilar är underbara uppfinningar som enkelt och smidigt tar oss precis dit vi vill. Med rätt omvårdnad och skötsel kan du använda din bil i många år. Visste du att det är bättre för miljön att serva och reparera din gamla bil än att köpa en ny? Faktiskt är det också bättre för din egen plånbok. Idag är inte bilar de osande miljömonster de en gång var. Forskning och modern teknik gör bilkörning till ett vettigt och roligt sätt att förflytta sig.

Att äga en bil är en förmån och som med alla förmåner tillkommer också ett stort ansvar.

 

Det nödvändiga underhållet

Statusen på din bil får du reda på varje år hos bilprovningen. Däremellan kör du självklart bilen och märker om något inte fungerar som det ska. Vissa fel är väldigt uppenbara, som trasiga avgassystem eller punkterade däck. Andra problem kan vara mindre märkbara men ändå påverka bilens prestanda ordentligt. 

Detta är anledningen till att alla biltillverkare har ett serviceprogram för sina nyare modeller. Ofta vill din bil själv tala om för dig att det är dags för tillsyn. Andra gånger och med äldre modeller håller du själv reda på den saken. Och i båda fallen behöver du en bra verkstad.

 

En ärlig och pålitlig verkstad med kunskap

Alla bilar behöver service. Ibland pga att det behövs en översyn emellanåt, ibland för att något gör sig påmint. För de flesta bilägare är det svårt att veta vad som är fel och vad som behöver åtgärdas. För att inte tala om hur det ska fixas.

Då är det tryggt att ha aixam norrtälje service citroën. En riktig märkesverkstad känner sina modeller innan och utan och vet vad som fungerar. En riktig verkstad går att lita på och ger dig service med ett leende. Och det är toppen att äga en nyservad bil eller mopedbil!