kran

Hyr kran för ditt projekt

Hyr kran för ditt projekt

När man som entreprenör ska utföra olika tjänster hos kund kan det hända att man behöver hyra in utrustning för att kunna utföra jobbet. Ett exempel är när man utför ett byggjobb av något slag och man ska upp på lite högre höjder. Om ställning inte fungerar på platsen eller är optimalt kan man istället behöva komma upp med en korg med själv av en mobilkran.

Viggo Andersson är ett exempel på företag som hyr ut mobilkranar. De har funnits på marknaden ända sedan 1966 och att anlita företag som funnits ett tag på marknaden brukar kännas tryggt då de dels har hunnit samla mycket erfarenhet och utveckla sitt sortiment men det brukar också sia om att de är en seriös aktör. Företaget fokuserar på olika typer av lyft med mobilkranar i flera olika storlekar. 

När man ska utföra ett jobb kan det ibland vara ont om tid och ibland kan man kanske komma på under arbetets gång att man behöver en maskin eller material som man först inte tänkt sig och då är det viktigt att man kan få tag i sådant med kort varsel. Företaget Viggo Andersson är alltid snabba med att ställa upp för kunderna. När de får en förfrågan åker de så snart som möjligt ut med sina maskiner. De hyr ut mobilkranar i Västerås med omnejd. 

 

Företaget utför också pålningsentreprenader, där de framförallt använder sig av Ruukki RR90 och RR115. Efter de använder sig av en kran med lång räckvidd behöver de inte köra in i grunden och schakten, vilket gör att man inte behöver tänka på att sådant jobb inte kan utföras först. 

Genom att huta mobilkranar av Viggo Andersson hyr man av en aktör som både har serviceinriktad personal och stora maskinparker som passar för ändamålen. De utför alla uppdrag med kvalitet och effektivitet.