husvagnar

Husvagn ger frihet och flexibilitet

Husvagn ger frihet och flexibilitet

Drömmer du också om den totala friheten att bara åka iväg, utan något speciellt mål utan bara se vart vägen leder? Då kanske du borde skaffa husvagn! Precis som tusentals andra svenskar kan du då bara glida fram längs vägen utan att bekymra dig över att hitta hotell eller vandrarhem. Inget mer krångel med att hitta fram, sena incheckningar eller undermålig standard på ditt boende. Och blir du hungrig är det bara att slänga ihop något gott i köket, mycket enklare och billigare än att hitta en bra restaurang. En husvagn är det perfekta sättet att få till en bra och avkopplad semester! 

 

 

Inte bara bra för semester 

 

Att ha husvagn har dock fler fördelar än att bara förbättra dina chanser till en härlig semester. Kanske vill du hälsa på hos långväga familj eller vänner men vill samtidigt inte tränga på för mycket och även ha ett eget privat utrymme att dra dig tillbaka till. Ta med husvagnen! Då har du alltid ditt eget privata boende med dig. Och om rollerna är ombytta, om du får besök men kanske inte riktigt har plats, varför inte ställa upp husvagnen som gästrum? Eller kanske kan du rentav hyra ut din husvagn när du inte själv använder den, så fungerar den som en extra inkomstkälla. 

 

Allt från lyx till standard

Husvagnar och husvagnssemester är väl ett klassiskt inslag speciellt i den svenska sommaren, och som ett resultat av detta finns så klart ett massivt utbud av campingplatser att ställa upp din husvagn på. Det finns även husvagnar att köpa i alla storlekar och klasser, allt från riktiga lyxboenden med all den senaste teknologin till enklare och mindre standardmodeller. Det finns garanterat något som passar just dig. En sak att tänka på är så klart att husvagnen även måste kunna dras lagligt av dig och din bil.