motor - bilvård - bilrekond

Från skrothög till vrålåk

Från skrothög till vrålåk

Börjar lacken på din bil se lite matt och trött ut? Kanske är motorn heller inte längre den vassaste och mest kraftfulla i stan? Då kan det vara dags att kosta på pärlan en ordentlig bilrekond! En bilrekonditionering kan innefatta alltifrån lackskydd, lackförsegling och puts – till motoroptimering, uppfräschning av interiören och sanering av fula skador. Är du intresserad och kunnig går det förstås bra att göra en del själv, men det finns också riktigt proffsiga och prisvärda firmor som snabbt och effektivt förvandlar nästan vilken skrothög som helst till ett glänsande vrålåk. Kika in hos t.ex. https://www.team1.se/ om du vill veta mer om bilrekond och är på jakt efter en riktigt bra bilfirma.

 

 

Trimmad motor för bättre prestanda

 

Ljudet av en spinnande motor och känslan av att bilen går som ett strykjärn i kurvor. Nördigt, enligt somliga – riktigt bra bilkörning, enligt andra. Oavsett om du ser bilkörning som endast ett transportsätt eller som ett intresse och en hobby, är motorns prestanda viktig för bilens funktion. En trött och seg motor skapar inte bara ett irritationsmoment vid själva körningen, den drar dessutom ofta mer bränsle och sliter på många av bilens andra komponenter. Med hjälp av ett motoroptimeringssystem trimmas din bil upp ordentligt och återfår eller t.o.m. överträffar sin ursprungliga prestanda.

 

Snyggt och funktionellt med solfilm

 

Mörkt tonade rutor på bilen fyller ett flertal bra funktioner. Gassande solljus och värme reduceras, insynen minskar och sist men inte minst – det är riktigt snyggt. Det finns fyra olika toningsgrader att välja mellan beroende på hur pass mörka rutor du önskar. Solfilm går att applicera på egen hand, men allra bäst är att sladda förbi en proffsig bilverkstad eller rekondfirma. De kan hjälpa till med både val av toningsgrad och solfilm, samt att applicera filmen med ett snyggt och professionellt resultat.