däckservice

Förstklassig däckservice i Stockholm

Förstklassig däckservice i Stockholm

Att förvara däck tar plats. Varför ska man ha dem hemma när det inte behövs? Gör det bekvämt för dig och anlita en firma för däckservice i Stockholm som både byter däcken åt dig säsongsvis och som kan förvara dem på sitt däckhotell under perioden då de inte används. Du får tillbaka din förrådsplats där hemma och kan ha den till annat.

Det bästa med att anlita ett proffsföretag för däckservice är att de har en helhetslösning.Du får däcken bytta i rätt tid, balanserade, och allt är professionellt utfört. Dessutom gör däckfiman en koll i god tid och ser över däckens skick.

Avisering i god tid

Ibland får man ett telefonsamtal från däckfirman, där de påtalar att däcket är i dåligt skick eller har för dåligt mönster. Det är bra att slippa hålla reda på det själv, och dessutom ringer de i god tid före däckbyte, så att man själv hinner bestämma ifall man låter dem sätta dit ett nytt däck. Gillar man denna service, och det är det väldigt många som gör, så ber man helt enkelt att däckfirman byter till nya däck. 

Däckföretaget tar hand om de gamla åt dig, så du slipper köra till avfallsstationen med dem själv. Över huvud taget är detta en mycket prisvärd tjänst. Det är många, speciellt äldre, som tycker att det är bekvämt och bra att ha en bil, bara man slipper bekymra sig om att serva den.

Samarbete mellan firmorna

När man lämnar bilen på någon typ av service, eller till ett däckhotell, har de ofta samarbete med någon som också kan tvätta bilen, vaxa den eller dammsuga den invändigt. Det är inte alltid att det fungerar så, men fråga din däckfirma om det. På en del platser ligger dessa verksamheter i samma kvarter, och du kan som bilägare få många tjänster utförda. Det är mycket praktiskt.