flaksläde

Få hjälp med flaksläde

Få hjälp med flaksläde

Har du hört talas om en flaksläde? Många vet faktiskt inte vad en flaksläde är, vilket kanske inte är så konstigt då det inte är så jättevanligt. Men det är precis som det låter. Flaksläde, det vill säga ditt flak, är en släde, och den används vid olika transporter.

Denna släde agerar golv, så istället för att du ska behöva kliva upp och ner för att lägga in sakerna längst in i flaket kan du enkelt dra ut släden. En flaksläde är en otroligt praktisk sak om man är händig och har ett arbete där många olika saker ska bäras in och ut dagligen. Till exempel kan en hink med färg vara ganska tung.

Flaksläde går att sätta in på de flesta pickuper. Det finns många anledningar till varför man bör ha det. Det är inte bara enklare att bära in och ut saker på, det är även betydligt enklare att hålla rent. 

Köp det i butik

Det går att köpa själva släden både i butik men den finns även online. Vilket du föredrar är upp till dig. Känner du dig osäker på vad som passar din bil kan du alltid fråga företaget du ska köpa av. Här är ett bra exempel på hemsida https://www.celer.se/pickup-tillbehor/bedslide-flakslade/. Många företag erbjuder även hjälp med monteringen om det önskas. Det går även att göra monteringen själv. 

Du hittar olika hemsidor om det när du söker efter det. Med en flaksläde förenklar du din vardag. Du slipper kliva upp och ner för att lasta dina saker. Det går även att använda den till att frakta andra saker. 

Du kommer inte ångra dig när du väl fått din släde installerad. Det enda du kommer ångra är att du inte gjort det tidigare. Flaksläden förenklar ditt jobb och din vardag, spara på din kropp och nyttja släden.