Nya båtar

Drömmer du om båt? Hitta din perfekta matchning bland nya båtar med olika kvaliteter

Drömmer du om båt? Hitta din perfekta matchning bland nya båtar med olika kvaliteter

editorial

Att ha en alldeles egen båt är en stor dröm för många. En båt ger frihet och möjligheten att vara ute på vattnet så ofta man vill. Vare sig man tycker om att ge sig ut själv eller tillsammans med hela familjen så finns det båtar som kan passa. Inför en båtaffär är det klokt att tänka igenom vad man vill använda båten till. Ska det till exempel vara en båt som används för att ta sig fram och tillbaka mellan fastlandet och sommarstugan i skärgården? Eller är drömmen att kunna ta sig ut på långa resor och bo bekvämt på båten under en längre tid?

Få hjälp att hitta rätt båt och gör en trygg båtaffär

Yachtsale säljer nya och begagnade båtar tryggt och bekvämt. Deras säljare är mycket engagerade och älskar själv båtlivet vilket innebär att de har mycket goda kunskaper inom området och kan hjälpa kunder att genomföra ett tryggt och bekvämt båtköp. Dessutom kan Yachtsale hjälpa till med finansieringen av båten.

Nya båtar

Nya båtar kostar väldigt mycket, vilket gör att ett båtköp kan vara bland de största affärerna man gör i sitt liv, då är det skönt om det kan skötas på ett tryggt sätt och att man får hjälp med finansieringen. Yachtsale har ett gott samarbete med Swedbank som kan erbjuda riktigt bra räntor och villkor. När man köper nya båtar så är det också väldigt bra att hitta en vettig försäkring. Även detta kan Yachtsale hjälpa till med då de genom sitt samarbete med Alandia erbjuder trygghetsförsäkring.

Sluta drömma och gör slag i saken!

Finns det drömmar om att få ge sig ut på havet i en alldeles egen båt så finns det möjligheter. En båt kan erbjuda en speciell sorts livskvalitet som är svårt att hitta i något annat. Med rätt hjälp så behöver det inte stanna vid en dröm!