mitsubishi og ford

Boka service i Stockholm till din Ford

Boka service i Stockholm till din Ford

Så var det då dags för en service igen. Den där turen till Ford Service i Stockholm som alltid gör att din partner är uppspelt i flera dagar innan och extra glad i veckor efteråt. För när ni tar er Ford till en service hos en duktig verkstad som https://www.vallentunamotor.se/ så är det inte bara en service som utförs. Man får också glädjen av att sitta i en skön stol, dricka en kopp kaffe, läsa en tidning och bara njuta av alla fina bilar runt omkring.

Kanske har du undrat vad det är som gör att det är en miljö där man trivs så bra. Förutom lugnet och miljön. Och troligen är det känslan av att få vara där det händer. Där mekaniker kommer ut från verkstaden med oljiga händer och vrider händerna torra i trasor. Doften av olja och avgaser blandat med kaffe och kanelbullar. Kanske till och med ljudet av en varvad motor eller två. Vad finns där mer att önska av en helt vanlig veckodag?

 

Utöka din kunskap

Men förutom allt som har med miljön att göra så är det troligen också så att man tycker att det är extra mysigt att få vara i en miljö med människor som alla är intresserade av sina bilar. I väntrummet utbrister spontana frågor som kan liknas vid väntrummet i en vårdcentral eller hos veterinären. Men med en bil istället för en anhörig eller djur.

Du får frågan varför du är här och vad din bil ska gå igenom. Kan det vara den lilla servicen eller den stora? Aj då, det var inte kul, får du höra till tonerna av medkännande blickar. Men så är bilen äntligen klar. Du betalar och får nycklarna och får gå ut till din trotjänare. Blank och skinande står den redo för turen hem igen.