bilservice

Bilservice i Tyresö ger kärlek till din bil

Bilservice i Tyresö ger kärlek till din bil

Varenda sommar är det samma sak, ut på en bilresa tvärs över Sverige. Man åker alltid till samma campingplats bara för att den är så underbar. Man har lärt känna sina campinggrannar, det är en riktigt trevlig tid med en så stor gemenskap. Hela familjen är med, barnen och hunden kan knappt vänta på att man ska åka. 

Med oss är där såklart en husvagn som står på led. Den ska ställas upp och sen stå där för resten av året. Varenda lov och tillfälle som ges passar man på att åka till campingen. Men innan man ger sig av på den första resan ska bilen genomgå en bilservice i Tyresö. Det har hänt en gång innan att bilen stannade längs vägen, helst vill man inte ha det så igen. 

 

 

Ingen katastrof längs vägen

Med en god service av bilen hos http://sweaautoservice.se/  slipper man oroa sig över att bilen stannar mitt på vägen. Med tanke på hur mycket bilen används så är det självklart att den behöver service den med. En gång per år lämnar man in bilen för att ge den omsorg och kärlek av dem som verkligen kan. På verkstaden ser de direkt under undersökningen om där är något som behöver bytas eller fixas. 

När de gör undersökningen skriver de ner allting i en journal. Denna journal kommer de sedan att ge till er så ni får se vad ni vill ska göras eller inte göras. De byter ut allt som behövs bytas ut och ser till de saker som har ett normalt slitage. Har du inte koll på när din bil senast servades?

Kolla i denna bok som ofta finns i handskfacket, där skriver man ofta ner när man gjort något och vad man gjorde. Efter servicen kan ni känna er trygga längs vägarna, inget stopp ska hindra er.